Wimperextensions

Boekbaar vanaf 01/11!

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes kunnen worden bevestigd. De extensions zorgen voor lengte en volume en geven je, afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers, tot wel 4 weken fantastische wimpers. Van de subtiele one by two-techniek tot de dramatische Russian Volume of Bloom Fan Volume-techniek, er is voor ieder wat wils.

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions met een natuurlijke en mooie uitstraling en maakt hoofdzakelijk gebruik van de professionele producten van Miscencil en Neicha. je kan dus van kwaliteit uitgaan.

Met wimperextensions kan je niet alleen jouw wimpers verlengen (One by One) maar ook meer volume laten aanbrengen met de Volume 2D/3D, Mixed Volume 4D/5D of Russian Volume 5D/6D geeft een subtiele boost aan uw eigen volume en onze Mega Volume 6D/10D geeft die ultieme Celebrity Look. De uitkomst en behandelduur van een set is afhankelijk van de staat en volume van uw eigen wimpers.

24/7 op je gemak online een afspraak inplannen?

MAAK AFSPRAAK

Krijg antwoorden en advies

Kom je er niet uit of kan je geen beschikbaarheid
vinden in onze agenda? Neem dan contact met ons
op via de chatbutton.